24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Öğretmenlik mesleğinin insanı en ideal şekilde eğitmek ve geleceği inşa etmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirdiğini belirten Belediye Başkanımız Sayın Ali MEŞE’’ Öğretmenlik, toplumlarda her zaman için yeri ve değeri izah edilemeyecek kadar önemli ve yüce bir meslektir.

Bütün dünyayı etkileyen korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında gündelik hayata mecburi kısıtlamaların getirildiği 2020 senesinde dahi eğitim ve öğretim faaliyetlerinin aksamaması için her türlü gayret ve fedakarlığı gösteren öğretmenlerimize hepimiz minnettarız.

Atatürk'ünde dediği gibi 'Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır' ilkesi doğrultusunda her yıl 24 Kasımda kutlanan Öğretmenler günü kutluyor mesleğini hakkıyla yapan öğretmenlerimize saygılar sunuyorum."dedi.

Ali MEŞE

24 Kasım 2019