BELEDİYE HİZMET BİNAMIZIN DUALARLA AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK

Kıymetli Hemşehrimiz Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Mahinur Özdemir Göktaş Hanımefendi, Konya Milletvekillerimiz Orhan ERDEM ,Meryem GÖKA, Ak Parti Kıbrıs Temsilcisi Fahri YÖNLÜER, Konya Vali Yardımcısı Fatmagül DALMIŞ,Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa UZBAŞ ,Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Tevfik TIĞLIOĞLU,Mhp İl Başkan Yardımcımız İbrahim AY, İlçe Kaymakamımız İbrahim PELİT ,Türkiye Tohumcular Birliği Yönetim Kurulu Başkanımız Hacı Ömer GÜLER, İlçe teşkilatımız ve Hemşerilerimize birlikte Belediye Hizmet Binamızın açılış törenini gerçekleştirdik.

Açılış töreninin ardından Seçim Koordinasyon Merkezimiz ve esnaflarımızı ziyaret ederek Berat kandilinin bereketini birlikte paylaştılar.

Belediye Başkanımız Sayın Ali MEŞE ilçemizin en büyük projelerinden olan hizmet binamızın açılmasında destek olan herkese teşekkür etti.

24 Şubat 2024