MEVLİD KANDİLİMİZ MÜBAREK OLSUN...
 Çeltik Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU, Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı;

Toplum ve insanlığın Allah’ı anlamaya, anlatmaya ve insanlığa hediye ettiği Hz. Muhammed’in (S.A.V.) sevgisiyle şekillenmeye muhtaç olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU mesajında;

” Bugün, hepimizin üzerinde durması gereken şey, O’nun güzel ahlakı ve bizlere öğrettikleri olmalıdır. Bugün tüm kırgınlıklar, yerini sevgi ve hoşgörüye bırakmalıdır. İslam âlemi olarak bu gece de, O’nun yüzü suyu hürmetine dualar ederek, O’nun sevgisi etrafında kalplerimizi birleştireceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle Sevgili Peygamberimizin dünyayı şereflendirmesinin yıl dönümü olan Mevlid Kandilinin tüm insanlığa sevgi, huzur, barış ve kardeşlik getirmesini diliyor, bütün İslam âleminin mübarek Mevlid kandillerini tebrik ediyorum”dedi.