2018 TAHİR AKYÜREK ÇELTİK İLÇEMİZE ZİYARETİ

TAHİR AKYÜREK ÇELTİK İLÇESİ ZİYARETİ

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir AKYÜREK, Çeltik İlçemize ziyarette bulundu. Sayın AKYÜREK’i Çeltik Kültür Merkezi Binası Önünde Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU, Ak Parti İlçe Başkanı Ali MEŞE ve Diğer Kurum Üyeleri karşıladı. Konferans Salonunda Başkan AKYÜREK İlçe Okullarımızın da katılımıyla birlikte öğrencilere yapılacak olan Tiyatro Gösterisi öncesi İlçe Okullarımız arasında düzenlenmiş olan Haydi Bil Bakalım Yarışmasında birinci olan öğrencilerimize plaketlerini vererek tebrik etti. Kültür Merkezi ziyaretinden sonra Başkan AKYÜREK, İlçe İmam Hatip Lisesine geçerek oradaki Öğretmenlerle sohbette bulundu. Daha sonra Başkan AKYÜREK İlçemizdeki Atatürk Kültür Parkına geçerek Halkla bir araya geldi. Atatürk Kültür Parkında İlçemize bu yıl içerisinde yapılması planlanan Şehir Konağı, Kapalı Pazar Alanı, 3 km Prestij yol ve Taksi Durağı gibi birçok yatırımın sözünü verdi. Daha sonra İlçe Mezarlığımıza da ziyarette bulunan Başkan AKYÜREK Belediyemiz ile ortaklaşa yapılan Mezarlık Bilgi Sistemini denedi. Başkan AKYÜREK Çeltik ziyaretinin bitmesi ile vedalaşarak İlçemizden ayrıldı.