Çocuk Parkı KüçüHasan Mahallemize Hayırlı Olsun

KÜÇÜKHASAN ÇOCUK PARKININ AÇILIŞI BAŞKANIMIZ MEHMET EKİZOĞLU TARAFINDAN YAPILDI.

Çeltik Belediye Başkanımız Mehmet EKİZOĞLU konuşmasında çocukların oyun alanları ve oyun ihtiyaçları konusunda yapılması gerekenleri anlattı. Oyun oynayan çocuklardaki gelişimin akranlarına göre çok daha üst düzeyde olduğunu belirtti. Ayrıca projeyi hazırlayan ve uygulamasında katkısı olan herkese teşekkürlerini belirtti.

Başkanımız‘’Konuşmalarında Park projelerinde Konya genelinde ilçemizin ön sıralarda olduğunu yapılan projelerin her geçen gün ilçemizdeki değişimi daha da hızlandırdığını belirti. Mehmet EKİZOĞLU Park Projelerin kabulü ve desteklenmesi konusunda da yardımlarını  hiçbir zaman esirgemeyen Sayın BüyükŞehir Belediye Başkanımız Tahir AKYÜREK ‘e teşekkürlerini belirterek konuşmasını bitirdi.

Okul öncesi eğitimde daha kaliteli eğitim ortamlarının hazırlanarak eğitimde fırsat eşitliğinin sağlanması amacıyla hazırlanan ve yürütülen  projede Çocuk oyun parklarından çok sayıda  çocuğun faydalanması bekleniyor.