51.Danışma Meclisi Toplandı.
 Çeltik Kültür Merkezi Konferans Saolununda Adalet ve Kalkınma Partisinin Gerçekleştirmiş Olduğu 51. Danışma Meclisi Toplantısında Belediye Başkanımız Mehmet EKİZOĞLU İlçemizin  sorunları Hakkında bir konuşma gerçekleştirdi.

Mehmet EKİZOĞLU konuşmasında;

Sizlerin ve Halkımızın bizlere verdiğiniz desteklerle ve casaretle ilçemizde hepinizin şahit olduğu birçok yatırımları yapmaya çalıştık. Diyecek sözü, anlatacak öyküsü, uyarısı ve ayakları yere basan projesi olan ve ‘Bizi de dinler misiniz?’ diyen herkesi dinliyoruz. Herkesi kucaklayan İbrahimi Bir Duruş İsmaili Bir adanış, Hüseyini Bir Direniş Muhammedi bir  anlayışla bu yola başkoyduk.

Söz vermek, vaatte bulunmak yetmez; önemli olan verdiği o sözü tutmak, vaadi yerine getirmek, seçildikten sonra koltuğa yapışıp kalmadan halkla iç içe ve el ele olabilmektir dedik ve yola koyulduk dedi. Ve Bugüne Kadar Çeltik İlçemize yapılan yatırımları değerlendirdi. Mehmet EKİZOĞLU yapılacak olan yeni projelerdende bahsetti.