Başkanlar Vatandaşlarla Buluştu.
 Çeltik Belediye Başkanı Mehmet Ekizoğlu ile Adalet ve Kalkınma Partisi Çeltik İlçe Başkanı Ali Meşe  Birlikte Gökpınar Mahallemizde Vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek için bir araya geldi.

Çeltik belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU; Haftanın her günü farklı bir mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen istek ve önerileri birinci ağızdan dinlemeye devam ediyor. Başkan Ekizoğlu; on dört mahallede vatandaşla yüzleşeceklerini, bütün Çeltik'ği kucaklayan ve eşit hizmet götüren bir anlayışla sosyal belediyeciliğin en iyi örneklerini vereceklerini söyledi.

Amacımız belediyenin kapılarını sonuna kadar halka açmak. Amaç, insan odaklı hizmet etmekse, vatandaşı başkanın kapısının; zabıtanın, memurun masasının önünde saatlerce bekletmek değilse; o zaman mutlaka bir çözüm önerisi vardır. Her şeyi çok iyi biliyoruz, iddiasında değiliz; Çeltik'i halk ile birlikte yöneteceğiz.” diye konuştu.