ÇELTİK'TE BİSİKLET DAĞITILIYOR...
      Konya Büyükşehir Belediyesi ile İl Müftülüğünün, 7-14 yaş aralığındaki çocuklarda cami alışkanlığını oluşturmak için hazırladığı "Güle Oynaya Camiye Gel" Projesi kapsamında, 40 gün sabah namazına devam eden öğrenciler bisikletle ödüllendirildi.

Çeltik İlçesinde 40 gün sabah namazına giden öğrenciler için Çeltik 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanında program düzenlendi. Kampanya çerçevesinde Çeltik Tüm İlçe Mahalle camilerine kayıt yaptıran 62 öğrenci bisiklet almaya hak kazandı. Törene katılan Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU, "Bu güzel proje için Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim ALTAY’a ve İl Müftülüğümüze çok teşekkür ederim. Çocuklarımızın camileri doldurması büyük mutluluk. Önemli olan çocuklarımızın cami ve cemaate alışması. Projeye katılan çocuklarımıza, velilerimize çok teşekkür ederim. Böyle projelerle geleceğin Çeltik’i, Konya’sı ve Türkiye’si daha güzel olacak." dedi.