19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN...
 Çeltik Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU 19 Ekim Muhtarlar Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı;

Muhtarların, yerel yönetimler ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gördüklerini dile getiren Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU,“Muhtarlık müessesesi; Kültürümüzün ve Toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından olup, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil etmektedir. Toplumumuzda çok önemli işlevleri olan ve yerel yönetimin temel ayaklarından biri olan muhtarlık idaresi, yüzyılları aşkın bir süredir görev yapan büyük bir teşkilattır. Vatandaşlarımız ile bire bir en yakın görüşme ve sorunlarını tespit etme imkânlarına sahip olan muhtarlarımız, bu sorunları ve talepleri yerel yönetimler olarak bizlere ulaştırma görevi de görmektedirler. Muhtarlık, fedakârlık ve sevgi gerektiren bir görevdir. Muhtarlarımız ise, bu zorlu ve büyük özveri gösterilmesi gereken görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle, İlçemizin 14 mahallesinde vatandaşlarımızın sorunlarını bize ileten, mahallelerimizin gelişimi ve değişimi hususunda çözüm ortaklığı yapmaya çalışan Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.