ÇELTİK’İN ÖĞRETMEN AÇIĞI KALMIYOR

Sayın Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Orhan ERDEM , Belediye Başkanımız Mehmet EKİZOĞLU, Adalet ve Kalkınma Partisi Çeltik İlçe Başkanı sayın Ali MEŞE’nin  girişimleri sonucunda  İlçemizde 15’tane daha  öğretmen atanacak ve öğretmen açığımız tamamen bitecektir. Yardımlarını Esirgemeyen Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Orhan ERDEM beye teşekkürlerimizi sunarız.

İlçemize atanacak olan Öğretmenlerin Branşları;

2 Adet Türk Dili ve Edibiyatı, 2 Adet Tarih, 2 Adet Özel Eğitim 2 Adet Bilişim Teknolojileri, 1 Adet Arapca, 1.Adet Coğrafya, 1 Adet Fizik, 1 Adet Matematik, 1 Adet Kimya 1 Adet İHL Meslek Dersleri ve 1 Adet Görsel Sanatlar Öğretmenidir.

Atanacak olan öğretmenlerimize şimdiden başarılar dileriz.