BAŞKANIMIZIN İLK NİKAH TÖRENİ

Belediye Başkanımız Ali MEŞE, Halil Aslantaş ve Raziye Kömür çiftinin Evlilik Cüzdanlarına ilk imzasını atarak ilk nikah törenini gerçekleştirdi. İlk nikahlarını kıydığı Halil Aslantaş ve Raziye Kömür çifti Belediye Başkanımız Ali MEŞE’ye teşekkür ederek, Belediye Başkanlığı görevinde başarılar diledi. Nikah merasiminin yeni evlenen gençler kadar, kendisi için de büyük heyecan ve deneyim olduğunu ifade eden Başkanımız Ali MEŞE; “Sizler, aileleriniz büyük bir sevinç ve mutluluk içinde bir ilk yaşadınız ve çok heyecanlandınız. Ben de aynı sizler gibiyim. Benim için de ayrı bir heyecan ve mutluluk. Allah hayırlı mübarek etsin, aileniz için sizler için her şey güzel olsun. Rabbim sizlere bir ömür boyu mutluluğun yanında, vatana, millete, ailesine, kendisine faydalı hizmetler verecek evlatlar nasip etsin.” dedi. Başkanımız Ali MEŞE nikah sonunda çiftlere hediyelerini takdim ederek mutluluklar diledi ve günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.