19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI PROĞRAMI
 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI PROĞRAMI 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı bugün ilçemizde çoskuyla kutlandı.Program sabah saat 09.00 da 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler meydanında Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması saygı duruşunda bulununması ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.Daha sonra Çeltik Anadolu İmam Hatip lisesi okul Bahçesinde devam etti.Programa Belediye Başkanı Ali MEŞE Çeltik ilçe Kaymakamız Mehmet Can İRDELP İlçe Jandarma Komutanımız.İlçe Emniyet Amirimiz.Kurum Müdürlerimiz öğrencilerimiz öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldı.Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra günün anlam ve önemini belirten Öğretmenimizin konuşmasıyla başladı gençlik adına öğrenci konuşması şiirler, koro ve solo şarkıların seslendirilmesi öğrencilerimiz tarafından hazırlanan gösterilerin sunulması ardından Kurumlar arasında Kaymakamlık Turnava şampiyonunu ve 19 Mayıs koşusunda derece almış öğrencilerimizin madalyalarının verilmesiyle sona erdi.