BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALİ MEŞE İLÇEMİZDE KURULAN PAZARDA İLÇE HALKIMIZLA VE PAZAR ESNAFLARIMIZI YERİNDE ZİYARET ETTİ..
 Belediye Başkanımız Ali MEŞE İlçemizde kurulan pazarda ilçe halkımızla ve pazar esnaflarımızı yerinde ziyaret etti.

Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve halkla istişare eden Başkanımız Ali MEŞE cuma pazarına yaptığı ziyarette, pazarda bulunan vatandaşlara ve esnaflara hayırlı alışverişler diledi. Pazar esnafları ve vatandaşlar ise Başkan Meşe`nin kendilerini ziyaret etmesinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Başkan Meşe’ye teşekkür ettiler.
İşyeri sahipleriyle ve karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Başkan Meşe, “Vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın görüş ve düşüncelerine değer veriyoruz. Çalışmalarımız amacı esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın daha iyi koşullarda yaşamını sürdürmeleridir. Sizlerden gelen istekleri gidermek için elimizden geleni yapacağız.” dedi ve pazar esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza güler yüz ve samimi duygularından dolayı teşekkür etti.