KURAN KURSUNA GİDEN ÇOCUKLARA SÜPRİZ...
 Belediye Başkanımız Ali MEŞE “Camiler Çocuk Dolsun Ahlakı Kur’an olsun” Kapsamında yürütülen yaz Kur’an Kursu etkinliğinde eğitim alan çocuklarımıza ikramlarda bulundu.
Huriye Hatun Camimizde Belediye Başkanımız Ali MEŞE’nin daveti üzerine İlçe Kaymakamız Osman SAK, İlçe Başkanımız Hacı ZUHAL ve İlçe Müftümüz Mehmet ARDINÇ ile bir araya gelerek çocuklarımıza Yaz Kuran Kursunun önemini anlattılar ve ikramlarda bulundular. Aynı zamanda diğer Mahallelerimizdeki Yaz Kuran Kursu öğrencilerini ise Belediye Meclis Üyelerimiz ve Mahalle Başkanlarımız ziyaret ederek ikramları ilettiler.
“Resulullah (sav) Efendimizin de bir Hadis-i Şerifinde ‘Sizin en hayırlınız Kur’an-ı öğrenen ve öğretendir’ buyurmaktadır. Efendimizin en hayırlı ve en şerefli diye vasıflandırdığı nasipli kişiler olmak için kitabımızı öğrenmeliyiz açıklamasında bulunan Başkan MEŞE; burada öncelikle yavrularımıza böylesine güzel eğitim verdikleri için kurs eğitmenlerine ve yavrularını buraya göndererek onların İmanı ve ahlaki değerleri öğrenmeleri hususunda teşvik eden ailelerine gönül dolusu teşekkürlerimi ve tebriklerimi iletiyorum dedi.