ÖĞRENCİLERLE RÖPORTAJ
 Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU İlçemiz Gökpınar Lisesi Öğrencileriyle buluşarak, soruları yanıtladı

Belediye Başkanlığı Makamında Gökpınar Lisesi öğrencilernin katıldığı toplantıda . Öğrencilere hayat hikayesinden kesitler anlatan Çeltik Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU, yöneltilen sorulara da cevap verdi.

Çeltik Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görevlendirilen öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU Hizmet, sorun çözmektir. Şehrin ihtiyaçlarını karşılarsanız problemlerini de çözmüş oluyorsunuz” dedi.

Belediye hizmetlerinden spora, eğitimden özel hayatına yönelik sorulara cevap veren Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU, uzun yıllardır Çeltiğe hizmet için çalıştığını belirterek, hizmetin doğumdan mezara kadar devam etmesi gerektiğini söyledi.

Öğrencilerin çeşitli sorularına cevap veren ve “Halka hizmetin Hakk’a hizmet olduğunun farkındayız” diyen Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU, ibadet aşkıyla çalıştıklarını ifade etti. Bir başkanın özel hayatının olmadığını ve ailesine zaman ayırmasının zorluklarından bahseden Belediye Başkanı Ekizoğlu , “Bizi seçenler her zaman yanlarında görmek istiyorlar. Mesai kavramı olmadan çalışmak bizim eve geç gitmemize, hatta bazen gidemememize neden oluyor. Ama mutlaka haftada iki gün ailemize zaman ayırmaya çalışıyorum” dedi.

Ekizoğlu: “Doğumdan mezara kadar hizmet

Vatandaşın bütün sorunlarıyla ilgilendiğini belirten Belediye Başkanı Ekizoğlu, vatandaş ‘şehrim seçtiğim kimseye emanettir’ düşüncesinde her türlü sorununda kendilerine geldiğini söyledi. Bunun için halk günleri yaptıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Ekizoğlu, “Eğitimden sağlığa, yolda kalandan yola çıkana kadar herkes bize geliyor. İş isteyenler de, eş isteyenler de bize geliyor”  bizde  elimizden  geldiğince  halkımızın isteklerini yerine  getirmeye çalışıyoruz diye konuştu.