İLÇEMİZ HASTANESİ EKSİKLERİ TAMAMLANIYOR

HASTANE HABER

İlçemiz Devlet Hastanesi Yapım İşi tamamlanmış olup 2017 Mart ayı sonunda Hizmete gireceği tahmin edilmektedir. Konu hakkında Bilgi aldığımız Çeltik Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU Hastanemizin Faaliyete geçeceğini acilen Dahiliye Uzmanı Hekimi, Genel Cerrah ve Kadın Doğum Uzmanı, Diş Polikliniği gibi Bölümlerin İl Sağlık Müdürlüğünce tamamlanması ümidindeyiz dedi ve Hastanenin adını Hakkari Yüksekova İlçesinde 25 Ekim 2014 Günü Bölücü Terör Örgütü mensubu tarafından Şehit edilen Jandarma Uzman Çavuş Ramazan GÜLLE’nin Belediyemiz Meclisinin Şehidimizin adının anılması için talebi üzerine Sağlık Bakanlığınca İsminin Hastanemize verilerek Şehit Jandarma Uz. Çvş. Ramazan GÜLLE olarak değiştirilmiştir.

Mehmet EKİZOĞLU