ÇELTİK İMAM HATİP LİSESİ KURAN VE EZAN YARIŞMASINDA ÖDÜL ALAN ÖĞRENCİLER

Konya İl genelinde İmam Hatip Liseleri Kız öğrencileri arasında yapılan Kuranı güzel okuma yarışmasında İl birincisi olan Çeltik Anadolu İmam Hatip Lisesi 9/A sınıfı öğrencisi Mücevher Demire Çeltik Belediye Başkanı tarafından Laptop (Dizüstü Bilgisayar) ve Konya İmam Hatip Okulları Platformu tarafından yarım altın ile ödül verilmiştir.

Okul bahçesinde düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU, “İl genelinde İl birincisi olarak Çeltik İlçemizin ve Okulumuzun ismini duyuran öğrencimizi tebrik ediyorum. İlçemizden böyle başarılı öğrencimizin çıkması bizleri gururlandırıyor, diğer alanlarda da okulumuzun ve ilçemizin ismini duyuracak başarılar bekliyorum. “ şeklinde konuştu.

Ödül törenine Çeltik Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU, İlçe Emniyet Amiri İbrahim Ceran, İlçe Milli Eğitim Müdürü adına Onur Yılmaz, İmam Hatip Lisesi Dernek Başkanı ve İmam Hatip Okulları Platform Temsilcisi Abdullah Bakırcı, İmam Hatip Lisesi Müdürü Osman Vural, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende Konya geneli İmam Hatip Liseleri arası güzel ezan okuma yarışmasına katılıp altıncı olan Emre can Dolanbaya ise teşvik için küçük altın ödülü verildi.