ÇELTİK BELEDİYESİ KÜLTÜR MERKEZİ İFTAR YEMEĞİ

Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU tarafından her yıl geleneksel olarak yapılan iftar yemeği proğramımız 10 Haziran Yetimler günü nedeniyle bu yıl Çeltik Kültür Merkez Binasında yapıldı.

Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU, Meclis üyeleri, Ak parti teşkilat üyeleri, Belediye personeli, Engelli vatandaşlarımız, Muhtarlarımız, Tüm Resmi kurumlarımız ve değerli misafirler Çeltik Kültür Merkezinde ağırlanmıştır. Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU, programa gelen tüm davetlilerin masalarına ziyaret ederek hal ve hatırlarını sordu. İftar öncesi ve sonrası programa katılan İlçe Merkezimizdeki Cami İmamlarımız tarafından İftar duaları da okundu. Çeltik Kültür Merkez binasında yapılan İftar Yemeğimize katılan tüm davetlilere Belediye Başkanı Mehmet EKİZOĞLU teşekkürlerini sundu.