ÇELTİK BELEDİYESİ YOL ÇALIŞMALARI

Çeltik Belediye Başkanı Sayın Mehmet EKİZOĞLU şehir içerisinde yapılan yol genişletme ve düzenleme çalışmalarını yerinde denetledi.
Konu ile açıklamada bulunan sayın EKİZOĞLU 2017 Yılı İçerisinde ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde yol çalışmalarımız devam edecektir. Vatandaşlarımızın daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için Bu yılda Belediye olarak yoğun bir asfaltlama ve kilitli parke taş çalışmalarında bulunacağının müjdesini verdi.
Çeltik halkının yüksek standartlı modern bir ulaşım imkanına kavuşması için yatırım yaptıklarını belirterek, soğuk asfalt olarak da bilinen sathi kaplama çalışmalarının başlatıldığını ulaşıma büyük önem verdiklerini kaydetti. ‘Yol medeniyettir’ diyerek Çeltik 'mizin uzak yakın her noktasını modern ulaşım imkanlarıyla buluşturacağız. ÇELTİK bu güzellikleri hak ediyor” diye konuştu.